|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp34091 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Koníčková, Nikola
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování
|
| 246 |
|
|
|a Influence of Phosphate Salts on the Rheological Attribute of the Model Pork Product During Heat Treatment
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 91 s., 21 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnany
|
| 653 |
|
|
|a vepřová svalovina
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a vaznost
|
| 653 |
|
|
|a phosphates
|
| 653 |
|
|
|a pork muscle
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a water holding capacity
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Polášek, Zdeněk
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28452
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|