|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp34084 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jonášová, Martina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
|
| 246 |
|
|
|a The Possibility of Monitoring Changes Food Quality by Thermal Analysis Methods
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 84 s. (125 957 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a termická analýza
|
| 653 |
|
|
|a proteiny
|
| 653 |
|
|
|a lipidy tuky
|
| 653 |
|
|
|a thermal analysis
|
| 653 |
|
|
|a proteins
|
| 653 |
|
|
|a lipids
|
| 653 |
|
|
|a fats
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28446
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|