|
|
|
|
LEADER |
01259ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp34084 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jonášová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
|
246 |
|
|
|a The Possibility of Monitoring Changes Food Quality by Thermal Analysis Methods
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 84 s. (125 957 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a termická analýza
|
653 |
|
|
|a proteiny
|
653 |
|
|
|a lipidy tuky
|
653 |
|
|
|a thermal analysis
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a fats
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28446
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|