Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jonášová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 84 s. (125 957 znaků)

Cover

LEADER 01259ntm a22003257u 4500
001 zp34084
041 |a cze 
100 1 |a Jonášová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy 
246 |a The Possibility of Monitoring Changes Food Quality by Thermal Analysis Methods 
260 |c 2014 
300 |a 84 s. (125 957 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termická analýza 
653 |a proteiny 
653 |a lipidy tuky 
653 |a thermal analysis 
653 |a proteins 
653 |a lipids 
653 |a fats 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28446  |y Plný text v Digitální knihovně UTB