Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hozová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01443ntm a22003857u 4500
001 zp34045
041 |a cze 
100 1 |a Hozová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí 
246 |a The Effect of Germination and Cooking on Digestibility and Fiber Content in Chosen Bean Varities 
260 |c 2015 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fazole 
653 |a klíčení 
653 |a vaření 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a beans 
653 |a germination 
653 |a cooking 
653 |a crude fiber 
653 |a neutral-detergent fiber 
653 |a digestibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31141  |y Plný text v Digitální knihovně UTB