Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gurská, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
pH
Physical Description: 80 s. (96 261 znaků)

Cover

LEADER 01757ntm a22005057u 4500
001 zp34042
041 |a cze 
100 1 |a Gurská, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků 
246 |a The Effect of a Combination of Phosphates and Amaranth on the Technological Properties of Meat Products 
260 |c 2014 
300 |a 80 s. (96 261 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dihydrogendifosforečnan sodný 
653 |a amarantová moučka 
653 |a pH 
653 |a ztráty vařením 
653 |a vaznost vody 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a tuhost 
653 |a kohezivnost 
653 |a gumovitost 
653 |a masný výrobek 
653 |a disodium diphosphate 
653 |a amaranth flour 
653 |a pH 
653 |a cooking loss 
653 |a water holding capacity 
653 |a textural properties 
653 |a hardness 
653 |a rigidity 
653 |a cohesivity 
653 |a gumminess 
653 |a meat product 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28423  |y Plný text v Digitální knihovně UTB