Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Faltýnková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
FCM
Physical Description: 79 s. (93 164 znaků)

Cover

LEADER 01475ntm a22004097u 4500
001 zp34036
041 |a cze 
100 1 |a Faltýnková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv klíčení na antioxidační aktivitu a obsah fenolických látek ve vybraných druzích fazolí 
246 |a The Effect of Germination on Antioxidant Activity and Phenolic Compound Content in Chosen Bean Varieties 
260 |c 2014 
300 |a 79 s. (93 164 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fazole 
653 |a klíčení 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a FCM 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a bean 
653 |a germination 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a FCM 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28419  |y Plný text v Digitální knihovně UTB