|
|
|
|
LEADER |
01487ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp34031 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bačová, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Composition of the Ternary Mixture of Emulsifying Salts with Trisodium Citrate and Their Influence on the Textural Properties of Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 77 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a citronan sodný
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a trisodium citrate
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28416
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|