Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sýkorová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01304ntm a22003617u 4500
001 zp33825
041 |a cze 
100 1 |a Sýkorová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti zvýšení spotřeby kozího sýra 
246 |a Possibility of Increasing the Consumption of Goat Cheese 
260 |c 2014 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kozí sýr 
653 |a konzument 
653 |a sýry 
653 |a senzorická analýza 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a goat cheese 
653 |a consumer 
653 |a cheeses 
653 |a sensoric analysis 
653 |a nutrition value 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28276  |y Plný text v Digitální knihovně UTB