Mikrobiologické aspekty výroby Olomouckých tvarůžků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinásková, Pavla (Dissertant)
Other Authors: Bastlová, Zita (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01155ntm a22002897u 4500
001 zp33821
041 |a cze 
100 1 |a Martinásková, Pavla  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologické aspekty výroby Olomouckých tvarůžků 
246 |a Microbiological Aspects of Olomoucke Tvaruzky Production 
260 |c 2015 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvarůžky 
653 |a zrání a kultury 
653 |a tvarůžky 
653 |a maturation a culture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bastlová, Zita  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31131  |y Plný text v Digitální knihovně UTB