Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vybíhalová, Nela (Dissertant)
Other Authors: Sedlačík, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01158ntm a22003137u 4500
001 zp33789
041 |a cze 
100 1 |a Vybíhalová, Nela  |4 dis 
245 1 0 |a Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti 
246 |a Ice Cream and its Rheological Properties 
260 |c 2015 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mražené krémy 
653 |a reologie 
653 |a elastické a viskózní vlastnosti 
653 |a frozen creams 
653 |a rheology 
653 |a elastic and viscous properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sedlačík, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31129  |y Plný text v Digitální knihovně UTB