|
|
|
|
LEADER |
01182ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp33781 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Strašáková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb
|
246 |
|
|
|a Nutritional and Culinary Treatment of Meat of Freshwater Fish
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 42 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ryba
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a fish
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31127
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|