Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strašáková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01182ntm a22003377u 4500
001 zp33781
041 |a cze 
100 1 |a Strašáková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční a kulinářská úprava masa sladkovodních ryb 
246 |a Nutritional and Culinary Treatment of Meat of Freshwater Fish 
260 |c 2015 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ryba 
653 |a zpracování 
653 |a tuk 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a fish 
653 |a processing 
653 |a fat 
653 |a fatty acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31127  |y Plný text v Digitální knihovně UTB