Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Nehodová, Ivana (Dissertant)
Other Authors Sližová, Marta (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s. (10 011)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp33779
041 |a cze 
100 1 |a Nehodová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu 
246 |a Mechanical Properties of Edam Cheese Type 
260 |c 2014 
300 |a 65 s. (10 011) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr eidamského typu 
653 |a relaxační zkouška 
653 |a tahová zkouška 
653 |a Edam-type cheese 
653 |a relaxation test 
653 |a tensile test 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sližová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28245  |y Plný text v Digitální knihovně UTB