|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp33778 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marková, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
|
246 |
|
|
|a Determination Anthocyanin Pigments in Different Varieties of Red Wines
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 46s. (53736 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a červené víno
|
653 |
|
|
|a anthokyaninová barviva
|
653 |
|
|
|a spektrofotometrie
|
653 |
|
|
|a barevná charakteristika vína
|
653 |
|
|
|a red wine
|
653 |
|
|
|a anthocyanins pigment
|
653 |
|
|
|a chromaticity
|
653 |
|
|
|a color intensity
|
653 |
|
|
|a brightness
|
653 |
|
|
|a spectrophotometry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28244
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|