Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marková, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 46s. (53736 znaků)

Cover

LEADER 01356ntm a22003617u 4500
001 zp33778
041 |a cze 
100 1 |a Marková, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín 
246 |a Determination Anthocyanin Pigments in Different Varieties of Red Wines 
260 |c 2014 
300 |a 46s. (53736 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a červené víno 
653 |a anthokyaninová barviva 
653 |a spektrofotometrie 
653 |a barevná charakteristika vína 
653 |a red wine 
653 |a anthocyanins pigment 
653 |a chromaticity 
653 |a color intensity 
653 |a brightness 
653 |a spectrophotometry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28244  |y Plný text v Digitální knihovně UTB