Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotná Křížková, Olga (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 117 s.

Cover

LEADER 01331ntm a22003377u 4500
001 zp33761
041 |a cze 
100 1 |a Novotná Křížková, Olga  |4 dis 
245 1 0 |a Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu 
246 |a Profile of Acids in Wines During Technological Process 
260 |c 2014 
300 |a 117 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a technologický proces 
653 |a víno 
653 |a vysoce účinná kapalinová chromatografie 
653 |a kyselinový profil 
653 |a technological process 
653 |a wine 
653 |a high pressure liquid chromatography 
653 |a acid profile 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28234  |y Plný text v Digitální knihovně UTB