|
|
|
|
LEADER |
01331ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp33761 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novotná Křížková, Olga
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
|
246 |
|
|
|a Profile of Acids in Wines During Technological Process
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 117 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a technologický proces
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a vysoce účinná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a kyselinový profil
|
653 |
|
|
|a technological process
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a high pressure liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a acid profile
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28234
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|