Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flíčková, Vlasta (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01357ntm a22003377u 4500
001 zp33590
041 |a cze 
100 1 |a Flíčková, Vlasta  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů 
246 |a Biogenic Amines Production by Microorganisms Isolated During the Production of Quark 
260 |c 2014 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a tvaroh 
653 |a vysoce účinná kapalinová chromatografie 
653 |a bigenic amines 
653 |a microorganism 
653 |a quark 
653 |a high performance liquid chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28137  |y Plný text v Digitální knihovně UTB