Hodnocení antioxidační aktivity vybraných druhů koření

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bělunková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01244ntm a22003377u 4500
001 zp33583
041 |a cze 
100 1 |a Bělunková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení antioxidační aktivity vybraných druhů koření 
246 |a Determination of Antioxidant Activity of Selected Spices 
260 |c 2014 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a koření 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a IC50 
653 |a polyfenoly 
653 |a spices 
653 |a antioxidant activity 
653 |a IC50 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28135  |y Plný text v Digitální knihovně UTB