Údržnost a nutriční hodnota rýže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Snopek, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 84 s. (109 197 znaků)

Cover

LEADER 01404ntm a22004337u 4500
001 zp33124
041 |a cze 
100 1 |a Snopek, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Údržnost a nutriční hodnota rýže 
246 |a Shelf Life and Nutritional Value of Rice 
260 |c 2014 
300 |a 84 s. (109 197 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rýže 
653 |a dlouhozrnná 
653 |a kulatozrnná 
653 |a Parboiled 
653 |a Basmati 
653 |a Jasmínová 
653 |a Patna 
653 |a údržnost 
653 |a rice 
653 |a long grain 
653 |a round grain 
653 |a Parboiled 
653 |a Basmati 
653 |a Jasmine 
653 |a Patna 
653 |a shelf life 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/27782  |y Plný text v Digitální knihovně UTB