catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití dielektrické spektrosk...
  • Holdings

Využití dielektrické spektroskopie při zkoumání kvality vybraných potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pajonk, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Navrátil, Milan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Dielektrická spektroskopie
relativní permitivita
disipační faktor
jedlé oleje
Dielectric spectroscopy
dielectric constant
dissipation factor
edible oils
bakalářská práce
Physical Description: 45 s. (43 289 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití dielektrické spektroskopie pro určení teploty skladování prepregu
    by: Cigánek, Martin
    Published: (2014)
  • Studium tuhnutí betonu pomocí impedanční spektroskopie
    by: Rokos, Michal
    Published: (2005)
  • Elektrické vlastnosti mléka a mléčných výrobků a možnosti jejich využití
    by: Šopíková, Martina
    Published: (2017)
  • Využití metod dielektrické spektroskopie pro diagnostiku průběhu vybraných síťovacích reakcí.
    by: Pištěk, Stanislav
    Published: (2008)
  • Dielektrické a termomechanické vlastnosti silikou plněných kaučukových směsí
    by: Běhalová, Barbora
    Published: (2019)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...