|
|
|
|
LEADER |
01184ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp30951 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Oliver, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Use of whey powder in the production of fermented dairy products
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 65 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mléko
|
653 |
|
|
|a syrovátka
|
653 |
|
|
|a jogurty
|
653 |
|
|
|a Milk
|
653 |
|
|
|a whey powder
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23891
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|