Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Oliver, Radek (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30951
041 |a cze 
100 1 |a Oliver, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků 
246 |a Use of whey powder in the production of fermented dairy products 
260 |c 2013 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mléko 
653 |a syrovátka 
653 |a jogurty 
653 |a Milk 
653 |a whey powder 
653 |a yoghurt 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23891  |y Plný text v Digitální knihovně UTB