Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maliňáková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
tuk
ash
fat
Physical Description: 75 s. (89 141 znaků).

Cover

LEADER 01533ntm a22004577u 4500
001 zp30897
041 |a cze 
100 1 |a Maliňáková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk 
246 |a Determination of Nutritional Parameters in Non-traditional Types of Wheat and Flour 
260 |c 2014 
300 |a 75 s. (89 141 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pšenice 
653 |a pšeničné otruby 
653 |a sušina 
653 |a popel 
653 |a bílkoviny 
653 |a škrob 
653 |a tuk 
653 |a vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a Wheat 
653 |a wheat bran 
653 |a dry matter 
653 |a ash 
653 |a protein 
653 |a starch 
653 |a fat 
653 |a crude fibre 
653 |a digestibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30903  |y Plný text v Digitální knihovně UTB