|
|
|
|
LEADER |
01533ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp30897 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maliňáková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení nutričních parametrů u netradičních druhů pšenice a mouk
|
246 |
|
|
|a Determination of Nutritional Parameters in Non-traditional Types of Wheat and Flour
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 75 s. (89 141 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pšenice
|
653 |
|
|
|a pšeničné otruby
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a popel
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a Wheat
|
653 |
|
|
|a wheat bran
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a ash
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a crude fibre
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30903
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|