|
|
|
|
LEADER |
01373ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp30894 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krčmářová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků
|
246 |
|
|
|a Application of Sheep Meat in Heat - Treated Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 100 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jehněčí a skopové maso
|
653 |
|
|
|a tepelně opracované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a technologie výroby masných výrobků
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a lamb and mutton meat
|
653 |
|
|
|a cooked meat products
|
653 |
|
|
|a meat products
|
653 |
|
|
|a technology
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23766
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|