Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krčmářová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 100 s.

Cover

LEADER 01373ntm a22003497u 4500
001 zp30894
041 |a cze 
100 1 |a Krčmářová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace skopového masa do tepelně opracovaných výrobků 
246 |a Application of Sheep Meat in Heat - Treated Meat Products 
260 |c 2013 
300 |a 100 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jehněčí a skopové maso 
653 |a tepelně opracované masné výrobky 
653 |a technologie výroby masných výrobků 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a lamb and mutton meat 
653 |a cooked meat products 
653 |a meat products 
653 |a technology 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23766  |y Plný text v Digitální knihovně UTB