Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Weiglová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 96, 13 s. (149 848 znaků)

Cover

LEADER 01615ntm a22004337u 4500
001 zp30821
041 |a cze 
100 1 |a Weiglová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur 
246 |a Proteolytic Activity of Selected Starter Cultures 
260 |c 2013 
300 |a 96, 13 s. (149 848 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a čisté mlékařské kultury 
653 |a kysací křivka 
653 |a proteolytická aktivita 
653 |a Urea-PAGE 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a dairy culture 
653 |a fermented curve 
653 |a proteolytic activity 
653 |a Urea-PAGE 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a free aminoacids 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24687  |y Plný text v Digitální knihovně UTB