Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 74s.

Cover

LEADER 01334ntm a22003137u 4500
001 zp30820
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace dekarboxyláza-pozitivních bakterií ze sýrů zrajících v solném nálevu 
246 |a Isolation of Decarboxylase-positive Bacteria from White Cheese 
260 |c 2013 
300 |a 74s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýry zrající v solném nálevu 
653 |a dekarboxylační aktivita 
653 |a biogenní aminy 
653 |a cheese ripened in brine 
653 |a decarboxylation activity 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25030  |y Plný text v Digitální knihovně UTB