|
|
|
|
LEADER |
01415ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30813 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mančík, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Different Polyphosphates on Processed Cheese Textural Properties
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 64 s. (83986 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a texturní analýza
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salt
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nagyová, Gabriela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24675
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|