Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mančík, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Nagyová, Gabriela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
pH
Physical Description: 64 s. (83986 znaků)

Cover

LEADER 01415ntm a22003617u 4500
001 zp30813
041 |a cze 
100 1 |a Mančík, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The Effect of Different Polyphosphates on Processed Cheese Textural Properties 
260 |c 2013 
300 |a 64 s. (83986 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a pH 
653 |a tvrdost 
653 |a texturní analýza 
653 |a Processed cheese 
653 |a emulsifying salt 
653 |a pH 
653 |a hardness 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nagyová, Gabriela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24675  |y Plný text v Digitální knihovně UTB