Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 71 s. (82 022 znaků)

Cover

LEADER 01354ntm a22003377u 4500
001 zp30812
041 |a cze 
100 1 |a Hudečková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček 
246 |a Factors Affecting the Quality of Processed Cheese Sauces 
260 |c 2013 
300 |a 71 s. (82 022 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Analog taveného sýra 
653 |a tavená omáčka 
653 |a hydrokoloid 
653 |a 1-monoacylglycerol 
653 |a Processed cheese analogue 
653 |a cheese sauce 
653 |a hydrocolloid 
653 |a 1-monoglycerides 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24756  |y Plný text v Digitální knihovně UTB