Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Úlehlová, Nina (Dissertant)
Other Authors Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description81 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30807
041 |a cze 
100 1 |a Úlehlová, Nina  |4 dis 
245 1 0 |a Degradace inulinu během skladování ovocných kojeneckých výživ 
246 |a Degradation of Inulin During Storage of Fruit Baby Food 
260 |c 2013 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina 
653 |a inulin 
653 |a stanovení inulinu 
653 |a ovocná kojenecká výživa 
653 |a skladování 
653 |a dietary fiber 
653 |a inulin 
653 |a determination of inulin 
653 |a fruit baby food 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24749  |y Plný text v Digitální knihovně UTB