Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomšíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 78 s. + 17 s. (86 891 znaků)

Cover

LEADER 01302ntm a22003377u 4500
001 zp30803
041 |a cze 
100 1 |a Tomšíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva 
246 |a Influence of Modification of Dough Preparation on Properties of Fermented Gluten-free Bread 
260 |c 2013 
300 |a 78 s. + 17 s. (86 891 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a rýže 
653 |a pohanka 
653 |a fermentace 
653 |a celiac disease 
653 |a rice 
653 |a buckwheat 
653 |a fermentation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24681  |y Plný text v Digitální knihovně UTB