|
|
|
|
LEADER |
01422ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp30783 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Svoboda, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
|
246 |
|
|
|a The Determination of Digestibility and Dietary Fiber in Non-Traditional Cereals and Rice
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 87 s. (17 344 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a rýže
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a pepsin
|
653 |
|
|
|a pankreatin
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a rice
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a fiber
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
653 |
|
|
|a pepsin
|
653 |
|
|
|a pancreatin
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24670
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|