Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, Petr (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 87 s. (17 344 znaků)

Cover

LEADER 01422ntm a22004097u 4500
001 zp30783
041 |a cze 
100 1 |a Svoboda, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži 
246 |a The Determination of Digestibility and Dietary Fiber in Non-Traditional Cereals and Rice 
260 |c 2013 
300 |a 87 s. (17 344 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a rýže 
653 |a pšenice 
653 |a vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a pepsin 
653 |a pankreatin 
653 |a cereals 
653 |a rice 
653 |a wheat 
653 |a fiber 
653 |a digestibility 
653 |a pepsin 
653 |a pancreatin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24670  |y Plný text v Digitální knihovně UTB