|
|
|
|
LEADER |
01535ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp30777 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slavíková, Štěpánka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a Ternary Mixtures of Phosphates and Their Effect on Texture Properties of Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 75 s., 18 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a kohezivnost
|
653 |
|
|
|a relativní lepivost
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a cohesiveness
|
653 |
|
|
|a relative adhesiveness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24649
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|