Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slavíková, Štěpánka (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 75 s., 18 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01535ntm a22004097u 4500
001 zp30777
041 |a cze 
100 1 |a Slavíková, Štěpánka  |4 dis 
245 1 0 |a Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů 
246 |a Ternary Mixtures of Phosphates and Their Effect on Texture Properties of Processed Cheese 
260 |c 2013 
300 |a 75 s., 18 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a fosforečnany 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a kohezivnost 
653 |a relativní lepivost 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a phosphates 
653 |a textural properties 
653 |a hardness 
653 |a cohesiveness 
653 |a relative adhesiveness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24649  |y Plný text v Digitální knihovně UTB