Aplikácia fosforečnanov a ich náhrad v jemne mletých mäsových výrobkoch

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plšková, Mária (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
pH
Physical Description: 72 s.

Cover

LEADER 01451ntm a22004097u 4500
001 zp30758
041 |a cze 
100 1 |a Plšková, Mária  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikácia fosforečnanov a ich náhrad v jemne mletých mäsových výrobkoch 
246 |a Application of Phosphates and Their Substitues in Minced Meat Products 
260 |c 2013 
300 |a 72 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jemne mleté mäsové výrobky 
653 |a fosforečnany 
653 |a amarant 
653 |a pH 
653 |a väznosť 
653 |a tvrdosť 
653 |a kohezívnosť 
653 |a Keywords: minced meat products 
653 |a phosphates 
653 |a amaranthus 
653 |a pH 
653 |a water holding capacity 
653 |a toughness 
653 |a cohesivity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24973  |y Plný text v Digitální knihovně UTB