|
|
|
|
LEADER |
01451ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp30758 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikácia fosforečnanov a ich náhrad v jemne mletých mäsových výrobkoch
|
246 |
|
|
|a Application of Phosphates and Their Substitues in Minced Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 72 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jemne mleté mäsové výrobky
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a amarant
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a väznosť
|
653 |
|
|
|a tvrdosť
|
653 |
|
|
|a kohezívnosť
|
653 |
|
|
|a Keywords: minced meat products
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a amaranthus
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a water holding capacity
|
653 |
|
|
|a toughness
|
653 |
|
|
|a cohesivity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24973
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|