Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondrušová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 99s

Cover

LEADER 01309ntm a22003137u 4500
001 zp30755
041 |a cze 
100 1 |a Ondrušová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků 
246 |a Influence of Sterilizing Interventions on Selected Analytical Indicators Thermally Sterilized Fruit Products 
260 |c 2013 
300 |a 99s 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vitamin C 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a antokyanová barviva 
653 |a Vitamin C 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a anthocyanin pigments 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25006  |y Plný text v Digitální knihovně UTB