Stanovení základních chemických charakteristik plodů mochyně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miturová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01331ntm a22003617u 4500
001 zp30750
041 |a cze 
100 1 |a Miturová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních chemických charakteristik plodů mochyně 
246 |a Determination of Basic Chemical Parametrs of Cape Gooseberry 
260 |c 2013 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mochyně 
653 |a Physalis 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a kyselina askorbová 
653 |a cape gooseberry 
653 |a Physalis 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidat activity 
653 |a ascorbic acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24997  |y Plný text v Digitální knihovně UTB