Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minaříková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01355ntm a22003617u 4500
001 zp30749
041 |a cze 
100 1 |a Minaříková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí 
246 |a The Effect of Germination on Amino Acid Content in Chosen Kinds of Bean 
260 |c 2013 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fazole 
653 |a klíčení 
653 |a hrubá bílkovina 
653 |a aminokyseliny 
653 |a index esenciálních aminokyselin 
653 |a beans 
653 |a germination 
653 |a crude protein 
653 |a amino acids 
653 |a essential amino acid index 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24895  |y Plný text v Digitální knihovně UTB