Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zerzanová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Tomášová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01345ntm a22003857u 4500
001 zp30716
041 |a cze 
100 1 |a Zerzanová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů 
246 |a Application of Biologically Active Compounds in Yoghurts 
260 |c 2013 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a jogurt 
653 |a jogurtová kultura 
653 |a čisté mlékařské kultury 
653 |a bifidobakterie 
653 |a lněná moučka 
653 |a milk 
653 |a yoghurt 
653 |a yoghurt culture 
653 |a pure dairy cultures 
653 |a bifidobacteria 
653 |a flax meal 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Tomášová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24312  |y Plný text v Digitální knihovně UTB