|
|
|
|
LEADER |
01345ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30716 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zerzanová, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace biologicky aktivních látek do jogurtů
|
246 |
|
|
|a Application of Biologically Active Compounds in Yoghurts
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a jogurtová kultura
|
653 |
|
|
|a čisté mlékařské kultury
|
653 |
|
|
|a bifidobakterie
|
653 |
|
|
|a lněná moučka
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a yoghurt culture
|
653 |
|
|
|a pure dairy cultures
|
653 |
|
|
|a bifidobacteria
|
653 |
|
|
|a flax meal
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Tomášová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24312
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|