Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wolfová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Najmanová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01318ntm a22003617u 4500
001 zp30715
041 |a cze 
100 1 |a Wolfová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva 
246 |a Laboratory Analysis of Top-fermented Beer 
260 |c 2014 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a technologie výroby piva 
653 |a svrchně kvašené pivo 
653 |a mikrobiologie 
653 |a analyzátor 
653 |a hořké látky 
653 |a technology of brewing 
653 |a top-fermented beer 
653 |a mikrobiology 
653 |a analyse 
653 |a bittersubstance 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Najmanová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30896  |y Plný text v Digitální knihovně UTB