|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30715 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Wolfová, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva
|
246 |
|
|
|a Laboratory Analysis of Top-fermented Beer
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a technologie výroby piva
|
653 |
|
|
|a svrchně kvašené pivo
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a analyzátor
|
653 |
|
|
|a hořké látky
|
653 |
|
|
|a technology of brewing
|
653 |
|
|
|a top-fermented beer
|
653 |
|
|
|a mikrobiology
|
653 |
|
|
|a analyse
|
653 |
|
|
|a bittersubstance
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Najmanová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30896
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|