Charakteristika a technologie italské gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ovčačíková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01242ntm a22003617u 4500
001 zp30711
041 |a cze 
100 1 |a Ovčačíková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a technologie italské gastronomie 
246 |a Characteristics and Technologies of the Italian Gastronomy 
260 |c 2014 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Itálie 
653 |a gastronomie 
653 |a stolování 
653 |a technologie 
653 |a zdraví 
653 |a Italian 
653 |a gastronomy 
653 |a dining 
653 |a technology 
653 |a health 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30895  |y Plný text v Digitální knihovně UTB