catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Antioxidační vlastnoti plodů v...
  • Holdings

Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čapková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Klíčová slova: jablka
polyfenoly
flavonoidy
antioxidační aktivita
refraktometrická sušina
Keywords: apples
polyphenols
flavonoids
antioxidant activity
soluble solid content
diplomová práce
Physical Description: 70 s. (12 863 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
    by: Hlaváčová, Irena
    Published: (2013)
  • Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
    by: Kotačková, Petra
    Published: (2013)
  • Biologicky aktivní látky v bylinách pro kulinární využití
    by: Volková, Gabriela
    Published: (2013)
  • Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus
    by: Šuráňová, Anežka
    Published: (2019)
  • Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
    by: Tureček, Ondřej
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...