|
|
|
|
LEADER |
01172ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30683 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křápková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ječný kvasný chléb
|
246 |
|
|
|a Sour-dough Barley Bread
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ječmen
|
653 |
|
|
|a beta-glukany
|
653 |
|
|
|a kvas
|
653 |
|
|
|a kvasování
|
653 |
|
|
|a barley
|
653 |
|
|
|a beta-glucans
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a fermenation technology
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25500
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|