Ječný kvasný chléb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křápková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01172ntm a22003377u 4500
001 zp30683
041 |a cze 
100 1 |a Křápková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Ječný kvasný chléb 
246 |a Sour-dough Barley Bread 
260 |c 2013 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ječmen 
653 |a beta-glukany 
653 |a kvas 
653 |a kvasování 
653 |a barley 
653 |a beta-glucans 
653 |a yeast 
653 |a fermenation technology 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25500  |y Plný text v Digitální knihovně UTB