Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vydařilá, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 54 s. (63 086 znaků)

Cover

LEADER 01179ntm a22003137u 4500
001 zp30648
041 |a cze 
100 1 |a Vydařilá, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína 
246 |a Comparison of the Effects of Different Fining Agents in Winemaking 
260 |c 2013 
300 |a 54 s. (63 086 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a čiřící prostředky 
653 |a čiření 
653 |a wine 
653 |a fining agents 
653 |a fining 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25100  |y Plný text v Digitální knihovně UTB