Detekce biogenních aminů v sýrech zrajících pod mazem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Theimrová, Eva (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description53 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30642
041 |a cze 
100 1 |a Theimrová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Detekce biogenních aminů v sýrech zrajících pod mazem 
246 |a Biogenic Amines Detection in Smear Cheese 
260 |c 2013 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a sýry zrající pod mazem 
653 |a mikroorganismy 
653 |a biogenic amines 
653 |a smear cheese 
653 |a microorganisms 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25120  |y Plný text v Digitální knihovně UTB