|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30640 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Šťastová, Markéta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
|
| 246 |
|
|
|a Characterization of Fruit, Vegetable Juices, and Various Types of Honey According to Their Physicochemical Parameters
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 62 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ovoce
|
| 653 |
|
|
|a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a včelí med
|
| 653 |
|
|
|a refraktometrie
|
| 653 |
|
|
|a elektrická vodivost
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a alkalimetrie
|
| 653 |
|
|
|a viskozita
|
| 653 |
|
|
|a hustota
|
| 653 |
|
|
|a fruits
|
| 653 |
|
|
|a vegetables
|
| 653 |
|
|
|a honey
|
| 653 |
|
|
|a refractometry
|
| 653 |
|
|
|a electrical conductivity
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a alkalimetry
|
| 653 |
|
|
|a viscosity
|
| 653 |
|
|
|a density
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24919
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|