Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šťastová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
pH
Physical Description: 62 s.

Cover

LEADER 01579ntm a22004577u 4500
001 zp30640
041 |a cze 
100 1 |a Šťastová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů 
246 |a Characterization of Fruit, Vegetable Juices, and Various Types of Honey According to Their Physicochemical Parameters 
260 |c 2013 
300 |a 62 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a včelí med 
653 |a refraktometrie 
653 |a elektrická vodivost 
653 |a pH 
653 |a alkalimetrie 
653 |a viskozita 
653 |a hustota 
653 |a fruits 
653 |a vegetables 
653 |a honey 
653 |a refractometry 
653 |a electrical conductivity 
653 |a pH 
653 |a alkalimetry 
653 |a viscosity 
653 |a density 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24919  |y Plný text v Digitální knihovně UTB