|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30631 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pavlíková, Marcela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
|
| 246 |
|
|
|a Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 49 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a luštěniny
|
| 653 |
|
|
|a sója
|
| 653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
| 653 |
|
|
|a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a droždí
|
| 653 |
|
|
|a tofu
|
| 653 |
|
|
|a přídatné látky
|
| 653 |
|
|
|a obalové materiály
|
| 653 |
|
|
|a legumes
|
| 653 |
|
|
|a soybean
|
| 653 |
|
|
|a pseudocereals
|
| 653 |
|
|
|a vegetables
|
| 653 |
|
|
|a yeast
|
| 653 |
|
|
|a tofu
|
| 653 |
|
|
|a additives
|
| 653 |
|
|
|a packing materials
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25497
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|