Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pavlíková, Marcela (Dissertant)
Other Authors Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30631
041 |a cze 
100 1 |a Pavlíková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek 
246 |a Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production 
260 |c 2013 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a sója 
653 |a pseudocereálie 
653 |a zelenina 
653 |a droždí 
653 |a tofu 
653 |a přídatné látky 
653 |a obalové materiály 
653 |a legumes 
653 |a soybean 
653 |a pseudocereals 
653 |a vegetables 
653 |a yeast 
653 |a tofu 
653 |a additives 
653 |a packing materials 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25497  |y Plný text v Digitální knihovně UTB