|
|
|
|
LEADER |
01436ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp30631 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pavlíková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
|
246 |
|
|
|a Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a droždí
|
653 |
|
|
|a tofu
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a obalové materiály
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a soybean
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a tofu
|
653 |
|
|
|a additives
|
653 |
|
|
|a packing materials
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25497
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|