Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Obsah biogenních aminů v příro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Menšíková, Anna (Dissertant)
Other Authors Flasarová, Radka (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
biogenní aminy
sýry holandského typu
mikroorganismy s pozitivní dekarboxylázovou aktivitou
biogenic amines
Dutch-type cheese
microorganisms with positive decarboxylase activity
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description60 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
    by: Maděrová, Simona
    Published: 2013
  • Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
    by: Glawatá, Kristýna
    Published: 2014
  • Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
    by: Špunarová, Martina
    Published: 2012
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra
    by: Dlabajová, Andrea
    Published: 2018
  • Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
    by: Křišťálová, Nikola
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025