|
|
|
|
LEADER |
01443ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30611 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mahovská, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných faktorů na produkci biogenních aminů u entrokoků izolovaných z masa králíků
|
246 |
|
|
|a Influence of Selected Factors on the Production of Biogenic Amines in Enterococci Isolated from Meat Rabbits
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 56 s. (67 072 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Enterococcus sp
|
653 |
|
|
|a tyramin
|
653 |
|
|
|a dekarboxylace
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a optická denzita
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Enterococcus sp
|
653 |
|
|
|a tyramine
|
653 |
|
|
|a decarboxylation
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a optical density
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25166
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|