Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maděrová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Flasarová, Radka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01410ntm a22003377u 4500
001 zp30610
041 |a cze 
100 1 |a Maděrová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris 
246 |a Changing of the Selected Parameters of Cheeses Due to Addition of Decarboxylase Positive Strain of Lactococcus Lactis Subs. Cremoris 
260 |c 2013 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a proteolýza 
653 |a volné aminokyseliny 
653 |a Dutch - type cheese 
653 |a texture profile analysis 
653 |a proteolysis 
653 |a free amino acids 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Flasarová, Radka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24875  |y Plný text v Digitální knihovně UTB