Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 58 (62 292 znaků)

Cover

LEADER 01262ntm a22003377u 4500
001 zp30609
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech 
246 |a Comparison of Content of Selected Nitrogen Compounds in Red Wines and Clarets 
260 |c 2013 
300 |a 58 (62 292 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Aminokyseliny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a hydrolýza 
653 |a dansylace 
653 |a Amino acids 
653 |a biogenic amines 
653 |a hydrolysis 
653 |a dansylation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25008  |y Plný text v Digitální knihovně UTB