|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30609 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Konečná, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
|
| 246 |
|
|
|a Comparison of Content of Selected Nitrogen Compounds in Red Wines and Clarets
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 58 (62 292 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Aminokyseliny
|
| 653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
| 653 |
|
|
|a hydrolýza
|
| 653 |
|
|
|a dansylace
|
| 653 |
|
|
|a Amino acids
|
| 653 |
|
|
|a biogenic amines
|
| 653 |
|
|
|a hydrolysis
|
| 653 |
|
|
|a dansylation
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25008
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|