|
|
|
|
LEADER |
01262ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30609 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Konečná, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
|
246 |
|
|
|a Comparison of Content of Selected Nitrogen Compounds in Red Wines and Clarets
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 58 (62 292 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a hydrolýza
|
653 |
|
|
|a dansylace
|
653 |
|
|
|a Amino acids
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a hydrolysis
|
653 |
|
|
|a dansylation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25008
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|