Laboratorní metody pro autentifikaci potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hradilová, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
DNA
Physical Description: 52 s.(77 434)

Cover

LEADER 01179ntm a22003377u 4500
001 zp30607
041 |a cze 
100 1 |a Hradilová, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Laboratorní metody pro autentifikaci potravin 
246 |a Laboratory Methods for Food Authentication 
260 |c 2013 
300 |a 52 s.(77 434) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a falšování potravin 
653 |a ELISA 
653 |a chromatografie HPLC 
653 |a DNA 
653 |a adulteration of food 
653 |a ELISA 
653 |a HPLC chromatography 
653 |a DNA 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25416  |y Plný text v Digitální knihovně UTB