|
|
|
|
LEADER |
01117ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp30505 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Masláková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb
|
246 |
|
|
|a Current Trends in Packaging of Fresh Meat and Fish
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a balenie
|
653 |
|
|
|a mäso
|
653 |
|
|
|a ryby
|
653 |
|
|
|a packaging
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a fish
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Janíček, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30879
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|