Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masláková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Janíček, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01117ntm a22003137u 4500
001 zp30505
041 |a slo 
100 1 |a Masláková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Súčasné trendy v balení čerstvého mäsa a rýb 
246 |a Current Trends in Packaging of Fresh Meat and Fish 
260 |c 2014 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a balenie 
653 |a mäso 
653 |a ryby 
653 |a packaging 
653 |a meat 
653 |a fish 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janíček, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30879  |y Plný text v Digitální knihovně UTB