Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cibulka, Lukáš (Dissertant)
Other Authors: Tremlová, Bohuslava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01648ntm a22004337u 4500
001 zp30459
041 |a cze 
100 1 |a Cibulka, Lukáš  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií 
246 |a Determination of Selected Sensory Characteristics in Whole Baked with Addition of Selected Cereals. 
260 |c 2013 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšeničná celozrnná mouka 
653 |a špaldová celozrnná mouka 
653 |a žitná celozrnná mouka 
653 |a cereálie 
653 |a pohanka 
653 |a ovesné vločky 
653 |a ječné kroupy 
653 |a senzorická analýza 
653 |a wheat whole grain flour 
653 |a spelt whole grain flour 
653 |a rye whole grain flour 
653 |a cereals 
653 |a buckwheat 
653 |a oat flakes 
653 |a barley hulled grain 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Tremlová, Bohuslava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23553  |y Plný text v Digitální knihovně UTB