|
|
|
|
LEADER |
01648ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp30459 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Cibulka, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Sensory Characteristics in Whole Baked with Addition of Selected Cereals.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 91 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšeničná celozrnná mouka
|
653 |
|
|
|a špaldová celozrnná mouka
|
653 |
|
|
|a žitná celozrnná mouka
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a pohanka
|
653 |
|
|
|a ovesné vločky
|
653 |
|
|
|a ječné kroupy
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a wheat whole grain flour
|
653 |
|
|
|a spelt whole grain flour
|
653 |
|
|
|a rye whole grain flour
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a buckwheat
|
653 |
|
|
|a oat flakes
|
653 |
|
|
|a barley hulled grain
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Tremlová, Bohuslava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23553
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|