Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Plátová, Monika (Dissertant)
Other Authors Mikulíková, Renata (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s. (72 005 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30391
041 |a cze 
100 1 |a Plátová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování obsahu akrylamidu v ječmeni a sladu během technologie výroby sladu 
246 |a Monitoring of Acrylamide Levels in Barley and Malt in Malt Production Technology 
260 |c 2013 
300 |a 65 s. (72 005 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a akrylamid 
653 |a slad 
653 |a hvozdění 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a acrylamide 
653 |a malt 
653 |a kilning 
653 |a gas chromagraphy 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mikulíková, Renata  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23937  |y Plný text v Digitální knihovně UTB