Inhibiční účinky bakteriocinů gramnegativních bakterií izolované z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Urbanová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 71. s (98 933)

Cover

LEADER 01372ntm a22003617u 4500
001 zp30115
041 |a cze 
100 1 |a Urbanová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční účinky bakteriocinů gramnegativních bakterií izolované z potravin 
246 |a Inhibitory Activity of Bacteriocins Produced by Gram-negative Bacteria Isolated from Food 
260 |c 2014 
300 |a 71. s (98 933) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakteriocinogenie 
653 |a Escherichia coli 
653 |a inhibice 
653 |a koliciny 
653 |a mikrociny 
653 |a bacteriocinogeny 
653 |a colicins 
653 |a Escherichia coli 
653 |a inhibition 
653 |a microcins 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30844  |y Plný text v Digitální knihovně UTB